Ventelister

BOLIGSØGENDE

Vi har IKKE nogen ekstern venteliste,

for boligsøgende uden en tilknytning til andelsforeningen

derfor kan du ikke blive skrevet op ....

Hvis du leder efter en andelslejlighed,

så kan du kigge her :

waitly.dk

 

 

BEBOER

Vores interne lister og vores relationslister

bliver administreret af 

waitly.dk

BOLIGSØGENDE

Venteliste
Foreningen fører både en intern og en ekstern venteliste jvf. vedtægterne.

 

Den eksterne relations liste:
Alle kan blive opskrevet på den eksterne liste. Det koster et gebyr på 200,- kr..Gebyret opkræves ved opskrivning og derefter en gang årligt på samme dato som opskrivningstidspunktet. Du skal oplyse dit kreditkortnummer, når du opretter din profil på waitly.dk
 
OBS! Der gøres opmærksom på, at det alene er det navn, der skrives på ventelisten, der tilbydes og kan købe lejligheder. Navnet kan IKKE ændres efterfølgende uanset gode grunde, fejl eller andet.

Man kan sætte sin plads på pause, hvis man aktuelt ikke er boligsøgende. Man beholder stadig sin placering på listen. Det gør man også selvom man svarer nej tak til invitationer på fremvisninger. Eller svarer nej tak til at købe lejligheden, når man har været til fremvisning.
 
Alle bliver inviteret til fremvisninger, men det er kun de 15 bedst placerede af dem, der takker ja til fremvisning, der kan deltage i fremvisningen. Du kan derfor godt komme i betragtning til en fremvisning, selvom du er fx. nr. 67 eller nr. 82 på listen.
 
P.t. skal du regne med at der går ca. 2-3 år før din placering på ventelisten er så god, at du kan komme i betragtning som køber.


DEN INTERNE LISTE:
Er for andelshavere i A/B 66-70 Nørrebrogade, der kan skrives op hvis de ønsker en lejlighed med anden placering, størrelse.
Det er gratis for andelshavere at stå på den interne liste. Bestyrelsen skal godkende opskrivninger til den interne liste. OBS: man er IKKE andelshaver fordi man er bofælle til en andelshaver, barn af en andelshaver, eller har fremlejet af en andelshaver

 

Kontakt:

Bestyrelsen
Mail: bestyrelsen@ab66-70.dk

Vicevært
Mail: morten@ab66-70.dk
Telefon: 29170114